Pulpe de rata la Crock Pot

Timp de preparare 5 ore

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de rata la Crock Pot

Pielea pulpelor se inteapa peste tot cu un ac, apoi pulpele de rata se freaca bine cu amestecul de sare, condimente si gin. Intr-un castron se pune usturoiul felii si frunzele de dafin, iar pe deasupra se pun pulpele de rata. Se acopera etans si se lasa in frigider peste nopate. A doua zi usturoiul si frunzele de dafin se pun in cuva unui Crock Pot. Peste ele se pun pulpele de rata (de pe care a fost scuturata o parte din sarea aromata). Se lasa la temperatura Low pentru 4-5 ore, pana ce carnea e moale. Pentru a le da un aspect placut, pulpele de rata se pun intr-o tigaie goala si li se aureste pielea. Acelasi efect se poate obtine si in cuptor.

Ingrediente Pulpe de rata la Crock Pot

3 pulpe de rata

1 lingura de sare mare

1 lingurita nucsoara macinata

1/2 lingurita ienibahar macinat

1/4 lingurita piper macinat

1 lingura gin (sau alta tarie)`

4 catei de usturoi

3 foi de dafin

Categorii