Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot
Reteta culinara Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot din categoria Slow Cooker. Specific Germania. Cum sa faci Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot
Nu stiu daca stiati, dar sunt fan slow cooking. Si daca pot sa fac asta cu minimum de efort si supraveghere, de ce sa nu o fac? Timpul a devenit pentru mine mult prea pretios si uneori chiar nu imi permit sa petrec vremea gatind pentru mine. Gatesc pentru altii, dar mai putin pentru mine.
Ingrediente Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot
Ceafa de porc – cca 1,3 kg Carne tocata (amestec porc+vita) – 400g - 500 g Cimbru – 2 lingurite Piper – ½ lingurita Marar – ½ legatura Patrunjel – ½ legatura Usturoi macinat – 1 lingurita Ceapa – 1 buc Vin rosu - 50 ml Apa – 50 ml Ulei de masline – 1 lingura Sare – dupa gust
Ceafa de porc – cca 1,3 kg
Carne tocata (amestec porc+vita) – 400g - 500 g
Cimbru – 2 lingurite
Piper – ½ lingurita
Marar – ½ legatura
Patrunjel – ½ legatura
Usturoi macinat – 1 lingurita
Ceapa – 1 buc
Vin rosu - 50 ml
Apa – 50 ml
Ulei de masline – 1 lingura
Sare – dupa gust