Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot

Reteta culinara Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot din categoria Slow Cooker. Specific Germania. Cum sa faci Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot

 

Nu stiu daca stiati, dar sunt fan slow cooking. Si daca pot sa fac asta cu minimum de efort si supraveghere, de ce sa nu o fac? Timpul a devenit pentru mine mult prea pretios si uneori chiar nu imi permit sa petrec vremea gatind pentru mine. Gatesc pentru altii, dar mai putin pentru mine.

Ingrediente Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot

Ceafa de porc – cca 1,3 kg Carne tocata (amestec porc+vita) – 400g - 500 g Cimbru – 2 lingurite Piper – ½ lingurita Marar – ½ legatura Patrunjel – ½ legatura Usturoi macinat – 1 lingurita Ceapa – 1 buc Vin rosu - 50 ml Apa – 50 ml Ulei de masline – 1 lingura Sare – dupa gust

Ceafa de porc – cca 1,3 kg

Carne tocata (amestec porc+vita) – 400g - 500 g

Cimbru – 2 lingurite

Piper – ½ lingurita

Marar – ½ legatura

Patrunjel – ½ legatura

Usturoi macinat – 1 lingurita

Ceapa – 1 buc

Vin rosu - 50 ml

Apa – 50 ml

Ulei de masline – 1 lingura

Sare – dupa gust

Categorii