Rulada din piept de rata cu fistic si ceapa verde

Reteta culinara Rulada din piept de rata cu fistic si ceapa verde din categoria Rata. Cum sa faci Rulada din piept de rata cu fistic si ceapa verde

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulada din piept de rata cu fistic si ceapa verde

 

In luna martie Cristina Toth este gazda provocarii Cutia Misterelor si ne-a adus o lista foarte interesanta si incitanta de ingredient . Ea ne propune : Alliaceae (ceapă verde, usturoi verde, leurdă, chives, ceapă galbenă/roșie/albă), salate de sezon (verde, roma, valeriană, rucola, andive, spanac, untișor), ridichii,  tuberculi (cartofi roșii/albi/violet/dulci/napi), rădăcinoase, carne de iepure/rață, oua, faina, lactate, citrice (limete, lămâie, portocale, grapefruit roșu/galben, pomelo, sweetie) și ingredientul vedetă: FISTIC-ul  

Ingrediente Rulada din piept de rata cu fistic si ceapa verde

-300 gr piept de rata

-100 gr fistic crud

-5 fire de ceapa verde

-coaja de la o lamaie

-150 gr cascaval

-sare

-piper

Categorii