Sandvis acordeon

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sandvis acordeon

Este un mic dejun satios si tare bun, iar copiilor le place mult. Se taie bagheta in felii potrivit de subtiri, dar nu pana jos. Se ung cu unt feliile crestate, apoi se asaza intre ele felii de salam, cascaval si gogosar taiat felii subtiri. Se taie apoi bagheta in 4 bucati egale si se asaza intr-o tava de yena. Se mai ung deasupra cu unt si se presara ierburi Herbes de provence. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute. Se indeparteaza folia si se mai lasa 5-8 minute. Se servesc cu ketchup de casa, o cana cu ceai sau cum prefera fiecare. Pofa buna!

Ingrediente Sandvis acordeon

1 bagheta

felii de salam

felii de cascaval

gogosar rosu

50 g unt (sau mai mult)

ierburi Herbes de provence

Categorii