Sarmale din carne de vitel cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Reteta culinara Sarmale din carne de vitel cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Sarmale din carne de vitel cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sarmale din carne de vitel cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Intradevar, este cel mai simplu mod de a gati gustos si sanatos. De curand am achizitionat un slow cooker Crock-Pot 4,7 L si de atunci facem "cunostinta". Ne acomodam unul cu altul:)) si incercam retete. Prima reteta a fost un gulas, a iesit mortales, carne moale, frageda, gust divin....dar, s-a mancat asa de repede incat nu am mai avut timp de poze finale....Astazi, va aduc o reteta mai altfel de sarmale. Cum este toamna, cum sunt fan declarat dovleac placintar si cum am mai incercat si alte retete in care am combinat carnea cu dovleacul, am zis ca este ocazia ideala de a face niste sarmale din carne de vitel tanar in combinatie cu dovleac.
Ingrediente Sarmale din carne de vitel cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
foi de varza dulce pentru sarmale
pentru umplutura:
aproximativ 1 kg pulpa de vitel
250-300 gr dovleac ras mare
2 cepe albe
50 ml ulei de floarea soarelui
50 ml ulei de dovleac
sare ros de Himalaya cu chili dupa gust
1 lingura piper proaspat macinat
2 linguri concentrat de rosii(bulion)
150 gr orez cu bobul lung
2-3 linguri cimbru uscat
mai avem nevoie de:
3 rosii mari, de gradina, taiate cuburi
varza ramasa de la sarmale, tocata fin
felii subtiri de dovleac
crengute de cimbru uscat
cateva ciupituri de sare roz de Himalaya
apa calda
1 cana must(200-250 ml)