Sos ragu la borcan gatit la slow cooker Crock Pot
Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Specific Italia. Cum sa faci Sos ragu la borcan gatit la slow cooker Crock Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sos ragu la borcan gatit la slow cooker Crock Pot
Este un sos foarte bun care este apreciat de toata lumea. Procesul de pregatire este de durata cam 4 ore la foc. De aceea faceti portii mari si congelati sau cum am facut eu, la borcan. Insa pentru a il prepara mai relaxat, recomand slow cookerul, este mult mai usor. Nu trebuie pazita oala ca sa nu lipeasca, legumele ies intregi. Sosul este mult mai bun. Acest sos este ideal pentru burlaci, studenti sau pentru incepatorii din bucatarie.
INGREDIENTE
Punem aparatul slow cooker Crock Pot pe modul High, adaugam uleiul, asteptam sa incalzeasca bine, dupa care adaugam ceapa, acoperim cu capac si lasam sa inmoaie bine.
Adaugam carnea, amestecam si acoperim din nou. Cand carnea s-a sigilat complet fara sa aiba urme de sange, adaugam legumele si lasam 3 ore la modul low.
Adaugam pasta de tomate si mai lasam o ora.
La sfarsit adaugam untul, sarea, piperul si busuiocul, amestecam, mai lasam 10 minute.
Umplem borcanele cu compozitie fierbinte, (capacele si borcanele sterilizate in prealabil).
Inchidem bine si le dam sub patura pana se racesc complect.
Ingrediente Sos ragu la borcan gatit la slow cooker Crock Pot
700 g de carne tocata vita
3-4 cepe tocate marunt
4 linguri ulei
Jumatate de punga legume congelate pentru ciorba
O cutie de paste de tomate
50 grame unt
Sare dupa gust
Piper dupa gust
O lingurita busuioc uscat