Spatzle cu carne de porc la Crock pot
Reteta culinara Spatzle cu carne de porc la Crock pot din categoria Slow Cooker. Specific Romania. Cum sa faci Spatzle cu carne de porc la Crock pot
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Spatzle cu carne de porc la Crock pot
INGREDIENTE
Carnea de porc se adauga direct taiata bucati sau se lasa felii si se taie la final.Punem apa cat sa acopere,setam aparatul la functia Hight pentru 2 ore:30 min.
Dupa circa 1 ora jumate adaugam ceapa tocata marunt,si usturoiul taiat felii.
Dupa ce sa terminat timpul de 2 ore:30 ,se adauga pastele spatzle,condimentam dupa gust si mai setam aparatul pentru 1 ora.
Intre timp se adauga si pasta de tomate.
Se servesc calde.
Ingrediente Spatzle cu carne de porc la Crock pot
4 felii de carne de porc
1/2 punga paste spatzle
1 ceapa alba
1 catel de usturoi
pasta de tomate
apa
vegeta/piper