Supa crema de ciuperci brune la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Reteta culinara Supa crema de ciuperci brune la slow cooker Crock-Pot 4,7 L din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Supa crema de ciuperci brune la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa crema de ciuperci brune la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

 

Anul acesta bucataria mea a capatat un nou prieten, slow cooker Crock-Pot 4,7 L il cheama. Il numesc prieten fiindca este acolo cand am nevoie sa gatesc ceva bun, chiar si la temperatura scazuta, asa...a la longue, si fara sa il pazesc. Iar cei care ma cunosc, stiu ca imi "place" mancarea extra rumenita si ce riscuri implica pentru mine acest lucru:)))) Este un aparat de gatit, incapator, cu vas din ceramica, lucru care pe mine m-a cucerit, si este capabil sa gateasca si la temperaturi mici. Avantajele sunt multiple, insa gatitul la temperaturi scazute este de departe, cel mai grozav avantaj. De exemplu, daca pregatim o ciorba sau si mai bine, o tocana cu carne si legume, va iesi grozav, gatita la "foc mic". Mancarea se face in legea ei, cum s-ar zice, iar rezultatul sigur nu va trece neobservat! Astazi va aduc o supa crema de ciuperci brune. Cookerul meu a tors linistit, silentios si va spun sincer, ciupercile s-au copt inabusite, dar gustul lor este mai pregnant. Am pus cativa bulgarasi de branza cremoasa cu usturoi si a iesit o supa ... chiar delicioasa!

Ingrediente Supa crema de ciuperci brune la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

300 - 400 g mix ciuperci brune + ciuperci de padure

1 morcov

1 radacina mica de patrunjel

1 fir de praz verde

1 cartof mic

1 cub unt 60 g

sare grunjoasa

100 ml apa

branza cremoasa cu usturoi

un praf nucsoara

crutoane

Categorii