Supa de pui cu taitei la Crock-Pot

Reteta culinara Supa de pui cu taitei la Crock-Pot din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Supa de pui cu taitei la Crock-Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa de pui cu taitei la Crock-Pot

 

Astazi am facut o supa de pui caci de mult imi statea gandul la o supa.Gatita la Crock-Pot ,caci abia l-am scos din cutie, dar cu siguranta nu o sa il bag la loc prea curand pentru ca m-am indragostit de mancarea gatita  in acest mod.

 

INGREDIENTE
1 spinare de pui de tara 2 morcovi 1 ceapa 1 bucata telina 1/2 ardei kapia sare piper boabe 1 foaie dafin taitei lati patrunjel verde Spalam bine carnea de pui.Puteti folosi orice carne doriti, dar mie cel mai mult imi plac la supa bucatile cu os.Curatam legumele. Eu am taiat morcovul rondele si telina in bucati mai mici deoarece am vrut sa le pastrez in supa. Ceapa o pastram intreaga pentru a o putea scoate usor.Ardeiul kapia il taiem in doua. Punem legumele taiate si spalate impreuna cu carnea in vasul aparatului Crock-Pot. Adaugam apa cat sa le depaseasca cu cateva degete. Adaugam foaia de dafin si piperul boabe.Pornim aparatul pe functia High pentru 3ore si jumatate. In timpul fierberii putem spuma, dar va fi nevoie sa mai prelungim timpul sau daca nu am spumat putem strecura zeama. In acest fel vom scapa de foaia de dafin, boabele de piper si legumele pe care nu le mai dorim in supa. Punem zeama la loc si potrivim de sare.Cand incepe sa fiarba adaugam pastele si mai fierbem 10 minute.Oprim aparatul si punem patrunjelul verde.

Ingrediente Supa de pui cu taitei la Crock-Pot

1 spinare de pui de tara

2 morcovi

1 ceapa

1 bucata telina

1/2 ardei kapia

sare

piper boabe

1 foaie dafin

taitei lati

patrunjel verde

Categorii