Supa de rosii cu taitei la slow cooker Crock Pot

Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Specific Romania. Cum sa faci Supa de rosii cu taitei la slow cooker Crock Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa de rosii cu taitei la slow cooker Crock Pot

 

Este o supă fără prea multe bătăi de cap, acest dispozitiv minunat, Crock Pot, face treaba pentru tine. A iesit o supa foarte buna, desi era fara carne.

3 lg ulei de floarea soarelui 1 ceapă albă 1 morcov 1 bucată mică de țelină jumătate de ardei capia apa calda 250 g suc de roșii piure (din cutie) sare, piper dupa gust 2 lg legume deshidratate 250 g taitei lati patrunjel verde tocat

Conectați aparatul la sursa de alimentare. Este setat pe programul High pentru 3 ore. Puneți uleiul în vasul aparatului și acoperiți cu capac.

Curăță ceapa și toacă mărunt. Morcovul se curata si se pune pe razatoarea cu gauri mari. Dovleceii se curăță, se dau prin răzătoare și se taie fâșii.

Pune ceapa peste ulei si amesteca. Se lasa 10 minute, apoi se adauga morcovul, telina si ardeiul. Se amestecă totul, se lasă împreună aproximativ 10 minute apoi se toarnă apă călduță, se adaugă sare și piper după gust, se amestecă și se pune capacul. Se lasă să-și facă treaba.

Dupa 2 ore se adauga sucul de rosii, se adauga legumele deshidratate si se fierbe in continuare.

Intre timp punem taiteii la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Cu jumatate de ora inainte adaugam taiteii, potrivim gustul de sare daca este cazul si lasam pana la final.

Se servesc cu ardei iute, smantana simpla sau acra, ornat cu patrunjel verde tocat.

Poftă bună!

Ingrediente Supa de rosii cu taitei la slow cooker Crock Pot

3 lg ulei de floarea soarelui

1 ceapa alba

1 morcov

1 buc mica de telina

jumatate de ardei kapia

apa calduta

250 g suc de rosii pasate (din cutie)

sare, piper dupa gust

2 lg legume deshidratate

250 g taitei lati

patrunjel verde tocat

Categorii