Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Reteta culinara Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Se spune cu supele sunt un pansament pentru stomac. Tocmai de aceea, m-am gândit să vă aduc o supă bună potrivită și pentru perioada postului. E ușor picantă, dar hrănitoare și plină de ”carnea pământului”, ceea ce-nseamnă că e plină de vitamine. E gătită lent cu ajutorulCrock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, aparatul de gătit la temperaturi reduse care de vreun an de zile îmi e foarte mare ajutor în bucătărie. Ceea ce face această supă și mai specială este brânza tofu, o brânză vegetală obținută din lapte de soia. De-li-cioa-să!
Ingrediente Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
500 g ciuperci champignon albe și brune
10 cm rădăcină de praz
1 morcov mic
ardei roșu
pastă de ardei iute
150 g brânză tofu afumată
200 ml smântână vegetală
2 linguri ulei de măsline extravirgin
300 ml apă
sare roz
piper negru