Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Reteta culinara Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

 

Se spune cu supele sunt un pansament pentru stomac. Tocmai de aceea, m-am gândit să vă aduc o supă bună potrivită și pentru perioada postului.  E ușor picantă, dar hrănitoare și plină de ”carnea pământului”, ceea ce-nseamnă că e plină de vitamine. E gătită lent cu ajutorulCrock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, aparatul de gătit la temperaturi reduse care de vreun an de zile îmi e foarte mare ajutor în bucătărie.  Ceea ce face această supă și mai specială este brânza tofu, o brânză vegetală obținută din lapte de soia. De-li-cioa-să!

Ingrediente Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

500 g ciuperci champignon albe și brune

10 cm rădăcină de praz

1 morcov mic

ardei roșu

pastă de ardei iute

150 g brânză tofu afumată

200 ml smântână vegetală

2 linguri ulei de măsline extravirgin

300 ml apă

sare roz

piper negru

Categorii