Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki
Reteta culinara Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki din categoria Rata. Cum sa faci Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki
INGREDIENTE
Ingrediente Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki
1 bucata piper de rata cu piele, taiat felii
3 linguri sos Teriyaki
1 lingurita ulei de susan
1 lingura ulei de floarea soarelui
100 grame ciuperci enoki
1 lingura ghimbir proaspat ras
1 chili proaspat, fara seminte si tocat
1/2 ardei gras verde, taiat fasii
1/2 ardei gras galben, taiat fasii
1 catel de usturoi feliat
cateva fire ceapa verde, tocate rondele
150 grame taitei gatiti
1 lingura sos de peste
40 ml supa de pui
sos de soia dulce (ketjap manis)
seminte de susan prajite