Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki

Reteta culinara Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki din categoria Rata. Cum sa faci Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki

 

INGREDIENTE
1 bucata piper de rata cu piele, taiat felii 3 linguri sos Teriyaki 1 lingurita ulei de susan 1 lingura ulei de floarea soarelui 100 grame ciuperci enoki 1 lingura ghimbir proaspat ras 1 chili proaspat, fara seminte si tocat 1/2 ardei gras verde, taiat fasii 1/2 ardei gras galben, taiat fasii 1 catel de usturoi feliat cateva fire ceapa verde, tocate rondele 150 grame taitei gatiti 1 lingura sos de peste 40 ml supa de pui sos de soia dulce (ketjap manis) seminte de susan prajite

Ingrediente Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki

1 bucata piper de rata cu piele, taiat felii

3 linguri sos Teriyaki

1 lingurita ulei de susan

1 lingura ulei de floarea soarelui

100 grame ciuperci enoki

1 lingura ghimbir proaspat ras

1 chili proaspat, fara seminte si tocat

1/2 ardei gras verde, taiat fasii

1/2 ardei gras galben, taiat fasii

1 catel de usturoi feliat

cateva fire ceapa verde, tocate rondele

150 grame taitei gatiti

1 lingura sos de peste

40 ml supa de pui

sos de soia dulce (ketjap manis)

seminte de susan prajite

Categorii