Tocana Crocktober
Reteta culinara Tocana Crocktober din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Tocana Crocktober
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocana Crocktober
Îmi plac toate anotimpurile, dar acum este vorba despre o toamnă frumoasă, parfumată, parfumată și bogată. Și grădina mea este magică, așa o văd eu, mai ales că acum la sfârșit de octombrie îmi mai oferă legume, niște păstăi de fasole fidele, niște morcovi, mici dar foarte gustoase, frunze de ceapă verde, ardei, roșii, cam tot ce A trebuit să fac o tocană delicioasă în octombrie. Nu am cantități exacte, este o rețetă fără greutate sau cu greutăți puține, dar este o rețetă care se face ușor cu ce ai la îndemână.
aproximativ 500 g de aripioare ceapa galbena 7-8 cepe mici (mai intai o mananc ceapa aia mica, pentru ca nu trebuie aruncata chiar daca este mai meticulos la curatat) frunze de ceapă verde, un buchet sănătos de frunze ardei roșu, verde, galben (ce am găsit în solar) o mână de morcovi foarte mici, morcovi pui Fideluta de fasole, pe care am gasit-o in gradina, suficienta pentru o tocanita 8 cartofi nu prea mici, dar nici prea mari 5-6 rosii pierdute prin solar mărar verde sare piper aproximativ 50 ml uleiMai intai am pregatit toate ingredientele, am taiat aripioarele, le-am spalat si le-am presarat putina sare. Legumele le-am curățat, le-am spălat și le-am tăiat mai mic în funcție de „rangul” pe care îl poartă (sau fiecare le taie pe măsură ce le trece prin cap), asta e partea puțin mai migăloasă a întregii treburi. dar aș vrea să merite. Am pus ulei in vasul crock-pot, am asezat aripioarele, apoi am pus legumele pe rand, mai putin mararul. , 5 ore si mi-am facut treaba. La final am adaugat mararul tocat. A iesit o tocanita foarte gustoasa, legumele au pastrat acel gust proaspat si plin de vitamine, sanatate curata. Aveți pofta de mâncare pe care am avut-o!
Ingrediente Tocana Crocktober
cca 500 g aripioare
ceapa galbena 7-8 cepe micute ( intai consum ceapa aia mica, ca nu-i de aruncat chiar daca e mai migalos de curatat)
frunze de ceapa verde, un manunchi zdravan de frunze
ardei rosii, verzi, galbeni ( ce am mai gasit prin solar)
o mana de morcovi foarte mici, copilasi de morcovi
fasole fideluta, ce am mai gasit prin gradina, suficienta pentru o tocana
8 cartofi nicic prea mici dar nici foarte mari
5-6 rosii ratacite prin solar
marar verde
sare
piper
cca 50 ml ulei