Tocăniță din carne de curcan, pui și porc

Reteta culinara Tocăniță din carne de curcan, pui și porc din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Tocăniță din carne de curcan, pui și porc

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocăniță din carne de curcan, pui și porc

 

Un fel de mâncare principal pe placul Zmeilor, plin de bunătăți gătite încet și savurate pe măsură, iar minunatul Alin, aparatul de la CrockPot, slow-coocker face o treabă minunată! ;)

muschiu de porc cca. 500 g, piept de pui aprox. 250 g, piept de curcan aprox. 300 g, ulei de masline 2 linguri, ulei de susan 1 lingura, sos wortcester 1 lingura, sos de soia 1 lingura, ceapa verde 3-4 fire, ardei iute bulgaresc 1 bucata, ardei kapia 1 bucata, rosii 2 bucati, sare de mare 1 lingura, usturoi si ardei din Kotany 1 lingurita, marar verde 1 legatura, foi de dafin 2 bucati, vin alb demisec cca. 300 ml.

Carne de porc, curcan și pui, apoi spălați și feliați. Curățați legumele, apoi tăiați. Se pun bucatile de carne intr-un vas termorezistent, se adauga ardeiul kapia, ardeiul iute, ceapa verde si rosiile tocate marunt, se condimenteaza cu sare, usturoi si piper, foile de dafin, mararul tocat marunt si se umple cu apa. pentru a o gati, aprox. 60 de minute de la HIGH până la CrockPot.

După 60 de minute se adaugă vinul, uleiul de susan, sosul wortchester și sosul de soia și se lasă la fiert, tot în programul HIGH, aprox. 30 de minute pentru a găti.

Tocanita se serveste fierbinte cu garnitura preferata (orez, piure de cartofi, cartofi naturali) sau pur si simplu cu paine proaspata si salata de sezon.

 

Bafta si bafta!

Ingrediente Tocăniță din carne de curcan, pui și porc

mușchiuleț de porc cca. 500 g, piept de pui cca. 250 g, piept de curcan cca. 300 g, ulei de măsline 2 linguri, ulei de susan 1 lingră, sos wortcester 1 lingură, sos de soia 1lingură, ceapă verde 3-4 fire, ardei iute bulgărec 1 bucată, ardei kapia 1 bucată, roșie 2 bucăți, sare de mare 1 lingură, usturoi și piper de la Kotany 1 linguriță, mărar verde 1 legătură, foi de dafin 2 bucăți, vin alb demisec cca. 300 ml.

Categorii