Tocanita de iepure cu arpagic la slow cooker Crock Pot

Timp de preparare 8 ore si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tocanita de iepure cu arpagic la slow cooker Crock Pot

Pentru aceasta tocanita de iepure am marinat mai intai carnea de iepure si am lasat-o la rece 24 de ore. Intr-un mojar am amestecat uleiul de masline cu condimentele enumerate mai sus la ingrediente si cu acest amestec am frecat bine bucatile de carne de iepure. Apoi le-am invelit intr-o folie alimentara si le-am lasat la rece, in frigider 24 de ore. Am folosit pentru a prepara aceasta tocanita de iepure cu arpagic slow-cooker-ul Crock Pot. Astfel ca am spalat si feliat legumele: morcovul, ardeii bianca, ciupercile. Am pus in Crock Pot un pat de legume, cam 3/4 din legume, apoi carnea de iepure si deassdupra doar cateva legume si arpagic. Am adaugat sucul de rosii frunza de dafin si la sfarsit berea neagra. Apoi am adaugat doar un strop de apa si am avut ceva emotii, pentru ca nestiind cum functioneaza acest slow cooker ma gandeam ca inevitabil se vor prinde toate legumele si va iesi ceva fum, dar nici una nici alta. Asa ca am setat aparatul pe treapta High si l-am lasat cam 7 ore timp in care el a facut o treaba minunata.

Ingrediente Tocanita de iepure cu arpagic la slow cooker Crock Pot

pentru marinat carnea:

cateva linguri de ulei de masline

rozmarin

sare de mare

piper boabe

enibahar

rozmarin

dafin

1 lingura otet balsamico

1/2 lingurita turmeric

Pentru tocanita la Crock Pot

o bucata de iepure spate

sira

o mana de arpagic

2 ardei bianca de marime medie

1/2 ardei gras rosu taiat bucati

200 gr ciuperci feliate

200 ml suc de rosii

2 rosii mari

o mana de pastai galbene

1 morcov

1 doza de bere neagra

sare

piper

1/2 lingurita harissa

rozmarin

Categorii