Tocanita din carne de curcan, pui si porc, la slow cooker Crock Pot
Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Tocanita din carne de curcan, pui si porc, la slow cooker Crock Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocanita din carne de curcan, pui si porc, la slow cooker Crock Pot
Un fel de mâncare principal pe placul Zmeilor, plin de bunătăți gătite încet și savurate pe măsură, iar minunatul Alin, aparatul de la CrockPot, slow-ooker-ul își face treaba de minune! ;)
muschiu de porc cca. 500 g, piept de pui aprox. 250 g, piept de curcan aprox. 300 g, 2 linguri ulei de masline, ulei de susan 1 lingura, sos wortcester 1 lingura, 1 lingura sos de soia, 3-4 cepe verzi, Ardei iute bulgăresc 1 bucată, ardei kapia 1 bucată, roșu 2 bucăți, sare de mare 1 lingura, usturoi și piper din Kotany 1 linguriță, mărar verde 1 link, frunze de dafin 2 bucati, vin alb demisec cca. 300 ml.Carnea de porc, curcanul și puiul sunt spălate și apoi feliate.
Curățați dovleceii, dați-i pe răzătoare și stoarceți sucul. Se pun bucatile de carne intr-un vas termorezistent, se adauga ardeiul kapia, ardeiul iute, ceapa verde si rosiile tocate marunt, se condimenteaza cu sare, usturoi si piper, foile de dafin, mararul tocat marunt si se umple cu apa. pentru a o gati, aprox. 60 de minute, la funcția HIGH la aragazul lent Crock Pot .
După 60 de minute se adaugă vinul, uleiul de susan, sosul wortchester și sosul de soia și se lasă la fiert, tot în programul HIGH, aprox. 30 de minute pentru a găti.
Tocanita se serveste fierbinte cu garnitura preferata (orez, piure de cartofi, cartofi naturali) sau pur si simplu cu paine proaspata si salata de sezon.
Bafta si bafta!
Ingrediente Tocanita din carne de curcan, pui si porc, la slow cooker Crock Pot
mușchiuleț de porc cca. 500 g,
piept de pui cca. 250 g,
piept de curcan cca. 300 g,
ulei de măsline 2 linguri,
ulei de susan 1 lingură,
sos wortcester 1 lingură,
sos de soia 1lingură,
ceapă verde 3-4 fire,
ardei iute bulgărec 1 bucată,
ardei kapia 1 bucată,
roșie 2 bucăți,
sare de mare 1 lingură,
usturoi și piper de la Kotany 1 linguriță,
mărar verde 1 legătură,
foi de dafin 2 bucăți,
vin alb demisec cca. 300 ml.