Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Timp de preparare 2 ore si 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat; Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens; Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime; Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi; Toaca usturoiul marunt; Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute; Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul; Caleste putin si stinge cu vinul rosu; Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc; Pune vasul de aluminiu in Crock Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire “low”; Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine; Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta; Pofta buna !

Ingrediente Tochitura de berbecut si carnati de oaie

(6 portii)

700 g Pastrama de berbecut marinata

700 g Pastrama de oaie afumata

1 buc. (cca 30-40 cm) Carnati proaspeti de oaie

250 ml Suc de rosii

6-7 catei Usturoi

2 linguri Ulei

80 ml Vin rosu

Piper alb dupa gust

Categorii