Tort de vanilie si capsune

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tort de vanilie si capsune

Se face siropul la foc mic si se lasa la racit,apoi se pregateste crema conform instructiunilor de pe ambalaj.Capsunele se spala si se feliaza.Se desface prima foaie de blat,se aseaza pe un platou si se insiropeaza apoi se acopera cu un strat de crema si cu unul de felii de capsune.Se repeta operatiunea,in acelasi mod pana la ultima foaie de blat. Se prepara gelatina si se toarna uniform pe toata suprafata tortului,peste stratul de capsune.Se orneaza dupa preferinta cu fulgi de ciocolata alba sau nuca de cocos.Se pune apoi la rece.

Ingrediente Tort de vanilie si capsune

500 g.capsune,1 plic de crema pentru prajituri cu gust de vanilie,250 ml.apte,1 plic zahar vanilat,sirop facut intr-o cana de apa din 3 linguri de zahar si esenta de vanilie,3 linguri de zahar pentru crema,1 blat de tort din comert,1 plic gelatina rosie.

Categorii