Tort printesa

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tort printesa

Pentru blat:Separi albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se amesteca cu uleiul si zaharul si se adauga in albusurile batute spuma apoi adaugam si faina.Dupa ce le-am amestecat coacem blatul intr-o forma rotunda,unsa cu ulei si tapetata cu faina,timp de 30 de min.Cind este gata il taiem in trei. Cit se coace blatul pregatim crema si frisca conform cu instructiunile dupa pachet. Asamblare:invelim papusa in folie de aluminiu,o infigem in tort si o fixam cu piscoturi stropite cu lapte si rom.Folosim in continuare piscoturi pentru a da forma rochiei si apoi ornam dupa dorinta.

Ingrediente Tort printesa

Pentru blat:8 oua,8 linguri zahar,8 linguri ulei,8 linguri faina.

Pentru crema:2 plicuri de vanilie Dr Oetker,500ml lapte si 6 linguri zahar.

Pentru rochie si decor:200g de piscoturi,100ml lapte,o linguria de rom,3 plicuri de frisca, sau putin colorant alimentar si o papusa(gen Barbi).

Categorii