Torta choco-ciocolata

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Torta choco-ciocolata

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. O tava dreptunghiulara sau rotunda de 24 cm setapeteaza cu pergament si se unge usor cu ulei. Se bat spuma ouale cu zahar si esenta de vanilie -spuma aurie umflata se adauga treptat crema de pudding, cocos si se amesteca usor pina compozitia este omogena. Se toarna in tava si se coace 20 de minute - se verifica cu o scobitoare daca iese uscata si se lasa sa se raceasca. Crema - Se freca spuma pudingul de ciocolata cu lapte si smantina pina iese o crema spumoasa si tare.Se unge torta deasupra si pe laturi cu crema si se orneaza dupa preferinta. Eu am pregatit tortul intr-o tava dreptunghiulara si l-am taiat in doua foi si asa mi-a iesit o rulada. Este usor de pregatit si foarte gustos mai ales ca nu are faina. Merita incercat.

Ingrediente Torta choco-ciocolata

Pentru blat

2/3 pahar zahar

1lingura esenta de vanilie

1/2 pahar de cocos macinat

4 oua

1 praf decopt

1 pudding crema de ciocolata amaruie

Pentru crema

250 ml smantana de frisca

1 pahar de lapte

1 pudding crema de ciocolata amaruie

Categorii