489 Retete culinare de Bucate la borcan

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se

Dulceata de mandarine cu whisky, anason stelat si vanilie

Dulceata de mandarine cu whisky, anason stelat si vanilie

Am pregătit zilele trecute niște dulceață din mandarine primite cadou de la sora mea (mandarine cu c

Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toa

Somon la gratar cu sos de patrunjel si usturoi

Somon la gratar cu sos de patrunjel si usturoi

Se condimentează peştele cu sare şi piper şi se frige pe grill. Usturoiul se curăţă şi se dă pe răz

Hering prajit cu rosii si usturoi

Hering prajit cu rosii si usturoi

Peştii se curăţă de capete şi intestine, se desfac pe jumătate într-o singură bucată şi li se scoate

Zuchinni pizzette

Zuchinni pizzette

Zuchinni se spala, se sterg si se taie rondele groase de circa 1 cm. Se ung rondelele de dovlecel pe

Bouyourdi

Bouyourdi

Dovlecelul este optional. Eu l-am avut ratacit prin frigider si l-am folosit la reteta. Se feliaza d

Frigarui de pui

Frigarui de pui

Pieptul de pui il taiem bucati potrivite, le asezam intr-o tava si acoperim cu lapte, acoperim cu fo

Evantai de vinete

Evantai de vinete

Vinetele le spalam, iar apoi le taiem in felii pana aproape de coada. Condimentam cu sare si piper.

Ciocanele de pui cu legume pe disc de fonta cu sos de iaurt si usturoi

Ciocanele de pui cu legume pe disc de fonta cu sos de iaurt si usturoi

Se spala dovleceii, se usuca si se taie rondele pe diagonala. Se spala, se curata de seminte si se t

Frigarui de ciupercute aromate

Frigarui de ciupercute aromate

Se taie ciupercutele in jumatati cu tot cu codita si se infig pe bete de frigarui care au fost inmui

Saramura de peste

Saramura de peste

Se eviscereaza pestele, se indeparteaza capetele, se spala si se taie fileuri. Se presara sare, pipe