Frigarui de ciupercute aromate

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Frigarui de ciupercute aromate

Tăiați ciupercile în jumătate cu coada și lipiți-le de bețișoare de frigărui care au fost înmuiate în apă. Amestecați uleiul de măsline cu boiaua afumată, sare, piper și usturoiul zdrobit. Ungeți ciupercile pe ambele părți cu amestecul de condimente. Asezati frigaruile pe gratarul incins. Prăjiți frigăruile de ciuperci pe ambele părți. Dupa ce frigaruile sunt fierte, le ungem cu amestecul de condimente ramas si presaram patrunjel tocat marunt. Frigaruile de ciuperci pot fi servite ca atare sau ca garnituri pentru pui. Poftă bună !

Ingrediente Frigarui de ciupercute aromate

250 g ciupercute brune

3 linguri ulei de masline

1 lingurita boia dulce afumata

1 lingurita sare roz de Himalaya

½ lingurita piper proaspat macinat

2 catei de usturoi

3 fire de patrunjel

Categorii