Image alt

Frigarui de pui

Timp de preparare
o ora
Dificultate
Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare
Frigarui de pui

Pieptul de pui il taiem bucati potrivite, le asezam intr-o tava si acoperim cu lapte, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora. Betele de frigarui le punem in apa pentru 30 min, Intr-un vas amestecam condimentele, adaugam pieptul de pui scurs de lapte si dam din nou la rece 30 min. Intre timp pregatim legumele, ciupercile le fierbem si le scurgem bine de apa,ardei,rosiile,le spalam si le taoem patratele,ceapa o curatam si o spalam, Formam frigaruile, alternand carnea cu legumele, le ungem cu putin ulei si le prajim pe gratarul incins bine pe ambele parti.

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • zeama de la 1 lamaie
  • 5 frunze de busuioc
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 varf cutit boia de ardei iute
  • 1 lingurita curcuma
  • 1 varf cutit ghimbir
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 3 linguri ulei de masline
  • lapte
  • ciupersi de padure
  • ardei gra
  • ceapa
  • rosii
  • bete de frigarui

Categorii

Other Recipes You May Like

Supa crema de ciuperci cu crutoane
Delicii sanatoase de la bloggeri
Sarmalute cu hribi si malai
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel
Retete de Pasti
Drob de miel
Retete de Pasti