Frigarui de pui

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Frigarui de pui

Tăiați pieptul de pui în bucăți potrivite, puneți-le într-o tavă și acoperiți cu lapte, acoperiți cu folie alimentară și lăsați să se răcească 1 oră. Puneți bețișoarele de frigărui în apă timp de 30 de minute. Intr-un bol amestecam condimentele, adaugam pieptul de pui scurs si lasam din nou sa se raceasca 30 de minute. Intre timp se pregatesc legumele, se fierb ciupercile si se scurg bine de apa, ardei, rosii, se spala si se taie patratele, se curata si se spala ceapa, se formeaza frigaruile, alternand carnea cu legumele, se ung cu putin ulei si se prajesc pe gratar bine incalzit pe ambele parti.

Ingrediente Frigarui de pui

2 piepti de pui

zeama de la 1 lamaie

5 frunze de busuioc

1 legatura patrunjel

sare

piper

1 lingurita boia de ardei dulce

1 varf cutit boia de ardei iute

1 lingurita curcuma

1 varf cutit ghimbir

1 lingurita usturoi pudra

3 linguri ulei de masline

lapte

ciupersi de padure

ardei gra

ceapa

rosii

bete de frigarui

Categorii