Fagots

Fagots sunt chiftele tradiționale, de modă veche, caracterizate prin dimensiunea lor mare. Sunt deosebit de populare în Țara Galilor și regiunea Midlands din Anglia, făcute din organe de porc și bucăți ieftine de carne, cum ar fi inimă și ficat, care sunt amestecate cu condimente și ierburi proaspete, făcându-l un fel de mâncare ieftin, dar extrem de hrănitor. Ceea ce face fagots unici este adăugarea de grăsime caul (membrană stomacală) pe stratul extern, ajutând la menținerea cărnii pe loc. În mod tradițional, felul de mâncare este servit cu mazăre moale, piure de cartofi și sos de ceapă. Felul de mâncare a câștigat popularitate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când carnea era rară, iar oamenii au găsit o modalitate de a folosi toată carnea rămasă la prepararea acestei delicatese consistente. Astăzi, există numeroase varietăți ale rețetei, iar fagots sunt savurate în toată Regatul Unit.

Origine: West Midlands

Categorie: Dish de organe

Taguri

Retete Fagots