Burger de curcan

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Burger de curcan

Pieptul de curcan se toaca si se pune intr-un bol impreuna cu oul, parmezanul dat pe razatoare, usturoiul verde tocat marunt si morcovul ras. Ingredientele se amesteca bine cu furculita. Se condimenteaza cu sare, piper si oregano, dupa gust. Compozitia se lasa apoi la frigider minim 30 minute. Se imparte compozitia in patru si se modeleaza burgerii. Din cand in cand umezeste-ti degetele, pentru ca burgerii sa nu se lipeasca de mana sau de farfurie. Eu nu am folosit deloc faina. Se incinge gratarul bine si se lasa la copt aproximativ 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc. Se lasa 2-3 minute sa se odihneasca si apoi se asambleaza burgerii, dupa preferinta.

Ingrediente Burger de curcan

500 gr piept de curcan

1 ou

30 gr parmesan

70 gr morvov

1 fir de usturoi verde

sare

piper

oregano

Categorii