Burgeri cu sos

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Burgeri cu sos

Carnea de vita se amesteca cu cea de porc, se pun condimentele si se formeaza burgeri rotunzi si turtiti. Se pun pe o farfurie. In tigaie, punem untul si bucatiile de burgeri impreuna cu untul. Se lasa cate putin pe fiecare parte. (Eu am flosit 2 tigai pentru 8 bucati de burger, dar s-au restrans si am folosit dupa aceea doar o tigaie.) Rosiile decojite le bagam in robotul de bucatarie, le facem pasta si punem rezultatul in tigaie. Se acopera si se lasa la foc mic sa fiarba circa 15 minute. Pe fiecare burger, se pune cate o felie de cascaval, iar in sos, mai punem 2 felii maruntite. Se lasa pe foc pana se topeste cascavalul, iar sosul devine gros. Se serveste cu cartofi natur.

Ingrediente Burgeri cu sos

300 g carne de vita tocata

300 g carne de porc tocata

10 felii de cascaval hochland

1 cutie de rosii decojite in bulion

sare

piper

50 g unt

Categorii