Ciorba cruda

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba cruda

Este foarte sanatoasa pentru detoxifiere sau regim si foarte gustoasa. Se curata legumele si se dau prin storcatorul de suc. Rosia se mixeaza impreuna cu 1 ceapa, iar o bucatica de rosie si cealalta ceapa se toaca foarte fin. In supiera se amesteca cu un tel mic sub forma de para galbenusul, smantana, se adauga rosia si ceapa tocate fin, borsul, putina zeama de lamaie, laptele si sucul de la legumele crude, optional uleiul de masline. Pulpa de legume se poate folosi la un sos crud mixata cu smantana, iaurt, sos bechamel. Asezonati ciorba cu verdeata tocata si garnisiti cu frunzulite intregi. Pofta buna.

Ingrediente Ciorba cruda

Pentru 4 persoane:

2 morcovi

1 pastarnac

2 cepe vechi

1 patrunjel

1 felie de telina

1 lamaie (optional)

1-1,5 l bor

100 ml lapte

1 galbenu

1-2 rosii

1-2 linguri smantana

1 legatura leustean si patrunjel

1-2 lingurite ulei de masline (optional)

Categorii