Crema de spanac cu cartofi si torta de oua

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Crema de spanac cu cartofi si torta de oua

1)Usturoiul tocat se caleste cu untul la foc mic,f.putin,adauga cartofi cubulete,amesteca,apoi supa de knorr sau apa fierbinte si vegeta.Nu am pus sare,nici piper.Lasa sa fiarba cca 15 min.la foc mediu.Adauga spanacul(al meu era tocat,congelat),amesteca.Mai lasa putin.Cu blenderul reduce totul la crema.2)Pune f. putin ulei intr-o tigaie antiaderenta,bate ouale cu sare si piper si toarna in tigaie,sa iasa ca o clatita,lasa sa se intareasca,scoate-o pe un fund de tocat si inroleazo ca pe o torta.Taie in felii groase,si aseaza in mijlocul farfuriei cateva felii,deasupra toarna smantana.Merge si fara oua si smantana,pt cine tine post!Pofta buna!

Ingrediente Crema de spanac cu cartofi si torta de oua

350 g spanac congelat sau proaspat,3 catei usturoi, cartofii medii,2-4 oua,50gr.unt culinar,jumate de Lt de supa de knorr(cubul cu apa fierte)sau vegeta dupa gust,2 dl smantana culinara(optional),sare,piper.

Categorii