Curry de fasole uscata

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Curry de fasole uscata

Fasolea lasata la inmuiat peste noapte se pune la fiert pentru 1 ora, 1 ora si jumatate, in apa cu sare sau puteti sa o cumparati prefiarta, dar sa nu fie in suc de rosii. Eu am avut fiarta la congelator. Intr-un wok se pun toate condimentele cu crenvurstii, uleiul si jumatate din apa. Se lasa 1-2 minute, dupa care adaugam fasolea fiarta si sucul de rosii. Se mai lasa 1-2 minute si gata. la final puteti pune eventual niste patrunjel. Va recomand sa nu excludeti nici un ingredient pentru ca altfel gustul nu va mai fi acelasi si vom avea doar o mancare simpla de fasole. Eu am servit-o ca atare, dar recomand sa fie servita cu lipii (voi pune in curand o reteta). Pofta buna si sper sa va placa!

Ingrediente Curry de fasole uscata

500gr fasole uscata fiarta

300ml passata di pomodoro - pasta de rosii (eu o prefer pe cea de la cirio)

3 crenvursti vegetali

1lg ceapa uscata

1lg pastarnac uscat

1lgț curry

1/2lgț boia dulce

1lgț usturoi granule

1lgț mix de legume pentru manacaruri bio

1/4lgț cimbru

1/2lgț chillies jalapaneo sau ardei iute uscat

1lg ulei

1cana apa

Categorii