Delicatese (urechiuse cu smantana)

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Delicatese (urechiuse cu smantana)

Ciupercile se spala si se taie marunt. Ceapa verde se taie marunt si impreuna cu mararul se calesc in cateva linguri de ulei (in bucataria chinezeasca,foc mare,timp scurt pentru a nu se pierde calitatile produsului). Se adauga ciupercile si se lasa la foc domol 10-15 minute. Se adauga smantana, piperul si se sareaza dupa gust. P.S. Suntem in postul Sfintei Maria,shi cred ca o puteti incerca,si chiar prepara pentru sarbatoare. P.S.2 Reteta o stiu de mic copil,de la bunica,si acum am vazut ca se vand prin magazine ciuperci cu confirmarea institutelor de protectie a clientilor.

Ingrediente Delicatese (urechiuse cu smantana)

1/2 Kg urechiuse (ciuperci galbene care au inceput sa se comercializeze prin supermarcheturi.cam scumpe,dar se merita)1 legatura de ceapa verde1 legatura de marar1 pahar de smantana de 200 mlsare,piper,patrunjel,dupa gust

Categorii