Desert prajitura cu rubarba, capsuni si branza de vaci
Reteta culinara din categoria Retete diabetici. Specific Romania. Cum sa faci Desert prajitura cu rubarba, capsuni si branza de vaci
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert prajitura cu rubarba, capsuni si branza de vaci
Stiti ca-mi plac deserturile cu branza de vaci. 😊. Am adaptat aici reteta Budinca cu branza si mere caramelizate si am facut-o cu rubarba , capsuni si indulcitor natural. O reteta ideala pentru diabetici sau pentru cei care tin o dieta low carb. https://www.blogulluicatalina.com/2019/06/prajitura-cu-rubarba-capsuni-si-branza.html
Ingrediente Desert prajitura cu rubarba, capsuni si branza de vaci
20 g de unt
2 tije de rubarba - 200 gr curatata
2 linguri de indulcitor érythritol (sau 3 linguri de zahar)
500 gr de branza cremoasa de vaci 40%
50 gr de indulcitor natural érythritol (puteti pune 70 gr de zahar)
2 oua
10 gr de faina fara carhohidrati Szafi ( puteti pune faina normala)
cateva picaturi de aroma naturala de vanilie