Frigarui la gratar

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Frigarui la gratar

Se taie carnea in bucatele mici (2-3 cm). Procedam la fel si cu :rosiile, ardeii, ciupercile si carnaciorii. Acum luam cate un bat de bambus si infigem pe rand cate o bucata de carne, apoi o bucata de rosie, una de ardei, un carnacior si o ciuperca; continuam acest sir pana se umple batul (trebuie sa lasati capetele batului liber cam 3-5 cm, pentru a putea manevra mai bine frigaruia). La final condimentati frigaruia dupa gust. Acum nu mai ramane decat sa punem frigaruia pe gratarul incins si sa asteptam pana aceasta este gata! Bete de bambus puteti gasi la supermarketuri, precum si la unele magazine din cartier. POFTA MARE!

Ingrediente Frigarui la gratar

carne de porc

rosii

ardei grasi si ardei alb

ciuperci

carnaciori trandafir

sare

piper.

Categorii