Frigarui marinate cu lime, patrunjel si usturoi pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Frigarui marinate cu lime, patrunjel si usturoi pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Carnea se taie in bucati de marime egala si se introduc in recipientul pentru marinare. Usturoiul se curata si se piseaza sau se feliaza subtire. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Se amesteca sucul de lime, usturoiul si patrunejelul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se pregatesc aparatul de marinat FoodSaver si caserola pentru marinare rapida. Se pune carnea in caserola de marinare, se pune capacul si se intoarce butonul alb in dreptul semnului de "vas inchis". Se introduce furtunul de la aparatul de vidat Food Saver, se introduce in aparat si in caserola si se videaza de 3 ori. Carnea este deja marinata, aromele condimentelor au patruns in doar cateva minute, nu mai este necesar sa asteptam ore pentru a se marina. Puteti pregati deja carnea sau o puteti pune la frigider pentru maxim 30 de minute. Se pun bucatile de carne pe betele de frigarui si se gatesc pe gratar. Daca folositi betigase de lemn, acestea trebuie inmuiate in apa, ca sa nu se arda. Se serveste cu o salata si cu garnitura de cartofi sau orez.

Ingrediente Frigarui marinate cu lime, patrunjel si usturoi pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

500 g carne de oaie (sau miel

ied

berbec)

suc de la un lime

2-3 catei de usturoi

o jumatate de legatura de patrunjel

sare

piper

Categorii