Fructe de mare picante la gratar

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fructe de mare picante la gratar

Tamponeaza caracatita cu hartie absorbanta si presara sare, chili si piper. Marunteste in tocator electric ingredientele pentru vinegreata. Potriveste gustul de sare si piper. Incinge gratarul la maxim. Frige caracatita 2-3 minute pe fiecare parte pana cand se face rumena bine apoi taie bucati mici. Se serveste pe platou stropita cu vinergeata.

Ingrediente Fructe de mare picante la gratar

500 gr caracatita

spalata si tocata

1/2 lingurita sare grunjoasa

1/2 lingurita chili

2 lingurite piper rosu

zdrobit

Pentru vinegreata:

2 linguri patrunjel proaspat tocat

4 fire ceapa verde tocata

1/2 ardei iute tocat

1-2 lamai

zeama

1 lingurita zahar

2 linguri ulei de masline

Categorii