Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos

Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos - Cum se prepara Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos

 

Incanta-ti simturile cu o reteta delicioasa de fusilli al dente, acompaniata de bucati suculente de piept de pui si sos cremos de smantana. Afla cum sa pregatesti acest preparat gustos si satisfacator pentru o masa rapida si plina de savoare. Pentru Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos ai nevoie de ingredientele urmatoare: paste, pui, ceapa, rosii, smantana, usturoi, cascaval.

Ingrediente Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos 400 g paste fainoase 1 buc piept de pui 2-3 lg ulei de masline 1 buc ceapa 3 rosii cherry (se pot pune mai multe, atat am avut eu) 200 ml smantana pentru gatit sare dupa gust 1/2 lgt piper alb 2 catei de usturoi 150 g cascaval

Cum se prepara Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se taie pieptul de pui in bucatele mici si se pune la calit in uleiul incins. Se amesteca pana se rumeneste bine carnea apoi se scoate pe o farfurie.

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in uleiul ramas sau se mai adauga putin ulei. Rosiile scherry se spala si se feliaza. Se pun in tigaie si se amesteca. Se lasa sa se caleasca pana devine ceapa translucida apoi se toarna smantana pentru gatit. Se lasa sa dea cateva clocote apoi se pun bucatile de carne. Se condimenteaza cu sare, piper alb si usturoiul tocat. Se amesteca. 

Se da pe razatoarea cu gauri mici 50 g cascaval si se pune peste sos. Se amesteca bine. Sosul se va ingrosa putin si se va adauga un polonic din apa in care fierb pastele. Se amesteca din nou apoi se pun pastele scurse de apa dar neclatite. Se amesteca bine totul pentru a se omogeniza. Se presara deasupra restul de cascaval, se acopera cratita pentru 5 minute pentru a se topi acesta apoi se serveste.

Incearca si reteta de Paste gratinate sau Paste cu smantana si parmezan.

Iti recomandam si reteta de Paste cu sunca si sos alb, delicioase.

Pofta buna!

Ingrediente Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos

Ingrediente Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos

400 g paste fainoase

1 buc piept de pui

2-3 lg ulei de masline

1 buc ceapa

3 rosii cherry (se pot pune mai multe, atat am avut eu)

200 ml smantana pentru gatit

sare dupa gust

1/2 lgt piper alb

2 catei de usturoi

150 g cascaval

Categorii