Paste cu smantana și parmezan

Reteta culinara Paste cu smantana și parmezan din categoria Fusilli. Specific Romania. Cum sa faci Paste cu smantana și parmezan

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paste cu smantana și parmezan

250 g pasta 2 linguri ulei sare piper 1-2 catei de usturoi Ardei gras roșii 2 galbenusuri 200 ml smantana pentru gatit 40 g parmezan roșii cherry

Fierbe pastele în multă apă fierbinte cu sare, apoi scurge bine. Se incinge uleiul si se pun usturoiul si ardeiul feliate si se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se adauga pastele.

Într-un castron, amestecați smântâna de gătit cu gălbenușurile și asezonați cu sare și piper. Reduceți focul și adăugați amestecul de smântână cu gălbenușurile și parmezanul și amestecați până se omogenizează. La final adaugam rosiile taiate in jumatate si servim.

Ingrediente Paste cu smantana și parmezan

250g paste

2 linguri ulei

sare

piper

1-2 căței de usturoi

½ ardei gras roșu

2 gălbenușuri

200 ml smântână pentru gătit

40 g parmezan

Roșii cherry

Categorii