Paste cu smantana și parmezan
Reteta culinara Paste cu smantana și parmezan din categoria Fusilli. Specific Romania. Cum sa faci Paste cu smantana și parmezan
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Paste cu smantana și parmezan
Fierbe pastele în multă apă fierbinte cu sare, apoi scurge bine. Se incinge uleiul si se pun usturoiul si ardeiul feliate si se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se adauga pastele.
Într-un castron, amestecați smântâna de gătit cu gălbenușurile și asezonați cu sare și piper. Reduceți focul și adăugați amestecul de smântână cu gălbenușurile și parmezanul și amestecați până se omogenizează. La final adaugam rosiile taiate in jumatate si servim.
Ingrediente Paste cu smantana și parmezan
250g paste
2 linguri ulei
sare
piper
1-2 căței de usturoi
½ ardei gras roșu
2 gălbenușuri
200 ml smântână pentru gătit
40 g parmezan
Roșii cherry