Fusilli cu vitel

Reteta culinara Fusilli cu vitel din categoria Fusilli. Specific Italia. Cum sa faci Fusilli cu vitel

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fusilli cu vitel

 

O reteta gustoasa potrivita pentru o cina deosebita

 

INGREDIENTE
250 g paste fusilli 200 g vrabioara de vitel 1 ceapa rosie 1 ardei gras rosu 1 morcov 20 ml.ulei 20 g parmezan sare,piper dupa gust

Puneti la fiert pastele in apa clocotita cu sare respectand timpul inscris pe ambalaj.

scurgeti pastele, punand deoparte circa 100 ml din apa in care au fiert

Taiem cubulete ceapa, morcovul, ardeiul gras si carnea de vitel.

Calim in ulei circa 2 minute ceapa, morcovul, ardeiul gras si carnea de vitel. Adaugam apa pe care am pastrat-o de la fiert pastele si lasam sa fiarba la foc mic pana scade aproape complet apa.

Condimentam acest sos cu sare si piper dupa gust, il combinam cu pastele fierte, adaugam parmezanul ras si putem servi atat cald, cat si rece.

Ingrediente Fusilli cu vitel

250 g paste fusilli

200 g vrabioara de vitel

1 ceapa rosie

1 ardei gras rosu

1 morcov

20 ml.ulei

20 g parmezan

sare,piper dupa gust

Categorii