Fusilli cu vitel
Reteta culinara Fusilli cu vitel din categoria Fusilli. Specific Italia. Cum sa faci Fusilli cu vitel
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Fusilli cu vitel
O reteta gustoasa potrivita pentru o cina deosebita
INGREDIENTE
Puneti la fiert pastele in apa clocotita cu sare respectand timpul inscris pe ambalaj.
scurgeti pastele, punand deoparte circa 100 ml din apa in care au fiert
Taiem cubulete ceapa, morcovul, ardeiul gras si carnea de vitel.
Calim in ulei circa 2 minute ceapa, morcovul, ardeiul gras si carnea de vitel. Adaugam apa pe care am pastrat-o de la fiert pastele si lasam sa fiarba la foc mic pana scade aproape complet apa.
Condimentam acest sos cu sare si piper dupa gust, il combinam cu pastele fierte, adaugam parmezanul ras si putem servi atat cald, cat si rece.
Ingrediente Fusilli cu vitel
250 g paste fusilli
200 g vrabioara de vitel
1 ceapa rosie
1 ardei gras rosu
1 morcov
20 ml.ulei
20 g parmezan
sare,piper dupa gust