Hummus cu muguri de pin

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Hummus cu muguri de pin

Nautul scurs de zeama (aceasta se pastreaza pana la final) se marunteste in robot, adaugand cate putina zeama pana obtinem o pasta fina. Se adauga pasta de tahini, usturoiul pisat, zeama de lamaie, ulei de masline si sare, dupa gust. Mugurii de pin se rumenesc intr-o tigaie incinsa, fara adaos de ulei, dupa care se racesc. Se aranjeaza hummusul intr-un castron, iar deasupra se toarna cu generozitate ulei de masline extravirgin si se presara patrunjelul tocat si mugurii de pin rumeniti. Se serveste cu lipii libaneze sau grecesti, cum ar fi pita.

Ingrediente Hummus cu muguri de pin

1 conserva naut fiert

2 linguri tahini (pasta de susan)

1 catel de usturoi

zeama de lamaie

ulei de masline

sare

patrunjel tocat

muguri de pin

Categorii