Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Prazul si ceapa se curata, apoi se taie rondele si se calesc in putin ulei si apa. Se adauga apoi ardeiul kapia si capsunile curatate si tocate grosier. Asezonați cu condimente și gătiți acoperit cca. 30 de minute la foc mic. Spre sfârșitul gătitului, adăugați mararul tocat mărunt. Mancarea se serveste ca atare insotita de mamaliga sau paine in perioadele de post, iar in perioadele dulci poate fi servita cu preparate din carne. Bafta si bafta!

Ingrediente Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Ciuperci pleurotus cca. 600 g

Praz 4 fire cca. 600 g

Ceapă galbenă 2 bucăți

Ceapă roșie 2 bucăți

Ardei kapia 1 bucată

Ulei de măsline 2 linguri

Sare de mare

Foaie de dafin 1 bucată

Boia de ardei dulce 1 lingură

Piper proaspăt măcinat

Mărar proaspăt 1 legătură.

Categorii