Marinata a la Jamie Oliver pentru carne de oaie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Marinata a la Jamie Oliver pentru carne de oaie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Carnea se taie in bucati egale, de circa 2,5 cm. Condimentele pentru marinata se pun in mojar si se maruntesc. Bucatile se carne se aseaza in recipientul pentru marinat si se amesteca bine cu condimentele si uleiul de masline. Se pregatesc aparatul de marinat FoodSaver si caserola pentru marinare rapida. Se pune capacul caserolei si se intoarce butonul in dreptul semnului de "vas inchis". Se introduce furtunul in orificiul butonului alb, iar celalalt capat al furtunului in orificiul de pe aparatul de vidat. Se videaza de trei ori. Se iau bucati de carne si se infig pe bete de frigarui, alternand cu bucati de ceapa rosie. Se pregatesc pe gratar. Se servesc cu o salata si alaturi de garnitura preferata.

Ingrediente Marinata a la Jamie Oliver pentru carne de oaie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

500 g carne de oaia (sau ied

berbec

miel)

2 cepe rosii

Pentru marinata

1 lingura paprika afumata

2 cuisoare

1/2 lingurita chimion macinat

2 lingurite de boabe de coriandru

sare de mare

dupa gust

boabe de piper

Categorii