Mititei de casa

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mititei de casa

Eu am tocat carnea de vita si carnea de porc prin sita de 2 mm...se toaca de doua ori. Imi place sa stiu ce mananc si de aceea nu cumpar carne tocata. In timp ce tocam carnea, am adaugat si cateii de usturoi. Am pus un praf de piper, un praf de sare, un praf de cimbru, o lingura de pesmet, 2 linguri si jumatate de bicarbonat. Am adaugat apa calda putin cate putin si am amestecat foarte bine. Se lasa la frigider 24 de ore dupa care se framanta din nou. Cu mana umeda de apa sau ulei se formeaza mititeii, se aseaza pe grill sau pe gratar si se servesc, apoi cu mustar si paine proaspata! Pofta buna!

Ingrediente Mititei de casa

1 kg spata de porc

1 kg pulpa de vita

2 capatani de usturoi

sare

piper

cimbru

o lingura pesmet

2 linguri si jumatate bicarbonat de sodiu

600 ml apa calda

Categorii