Muschi de porc- pastrama, gatit la slow cooker Crock-Pot

Timp de preparare 4 ore si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Muschi de porc- pastrama, gatit la slow cooker Crock-Pot

Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul. Cu pasta formata masam bine muschiul de porc. Legam muschiul de porc cu sfoara alimentara, il impachetam in mai multe straturi de folie alimentara si il tinem la frigider 24 de ore. Scoatem muschiul din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei. Pe fundul vasului slow cooker asezam hartie de copt. Peste hartia de copt punem un gratar de inox sau asezam un pat din furculite peste care punem muschiul de porc. Setam slow cooker-ul Crock- Pot digital pe functia high timp de 4 ore. Dupa 4 ore cand este gata muschiul, il lasam la racit pana ajunge la temperatura camerei, apoi poate fi servit.

Ingrediente Muschi de porc- pastrama, gatit la slow cooker Crock-Pot

1 bucata muschi de porc (1400 gr a avut cel folosit de mine)

2 lingurite boia dulce afumata

1 lingurita cimbru uscat

3 lingurite sare

2 lingurite piper mosaic proaspat macinat

2 linguri ulei de masline

Categorii