Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

Timp de preparare 3 ore

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

Este o reteta usoara, chiar daca migaloasa. Merita insa efortul dat fiind aspectul, gustul si aprecierea celor dragi. Muschiuletul il speli si il tai pe lungime in 3, astfel incat sa ramana prins la un capat. Rosiile le hidratezi putin in ulei de masline. Cureti usturoiul si il tai in bucati. Pe fiecare felie de carne presari putin piper, impanezi cu usturoi, intinzi pesto, asezi felii de rosii si cele de bacon. Impletesti cu grija si fixezi cu o scobitoare. Asezi muschiuletii intr-o tava unsa cu ulei, adaugi apa, acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 1 ora. Indepartezi hartia, ridici tava mai sus, stropesti carnea cu sosul din tava si mai lasi inca 45 de minute la foc mic. Daca este nevoie pe parcurs mai adaugi apa. Servesti imediat ( dar merge si rece) cu garnitura preferata.

Ingrediente Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

3 buc muschiulet de porc

lung

3 lgt pesto

piper

rosii deshidratate in ulei de masline

ulei

200 ml apa

Categorii