Paste cu tofu, andive, germeni mix de mustar, gulie, rapita, iaurt de caju si parmezan vegan

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Paste cu tofu, andive, germeni mix de mustar, gulie, rapita, iaurt de caju si parmezan vegan

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa fierbere se pun la scurs. Pentru parmezanul vegan se macina foarte fin cate 50 de grame de nuca, susan, seminte de floarea soarelui, fulgi de drojdie inactiva si sare. Pentru iaurtul de caju, o cana mica de caju se lasa peste noapte la hidratat intr-un borcan cu o cana de apa, la rece. Se scurge apa si se pun in blender caju-ul impreuna cu 1 cana de apa plata pana devine totul o pasta foarte fina. Se pune intr-un borcan curat si se acopera cu un tifon, nu capac si se lasa la fermentat aprox. 8h la max. 41 grade C. Se pune peste paste, dupa ce am pus si tofu apoi adaugam si restul de legume taiate fasiii. Se asezoneaza cubusuioc, mixul de germeni de mustar, gulie, rapita si parmezanul vegetal. Pofta buna!

Ingrediente Paste cu tofu, andive, germeni mix de mustar, gulie, rapita, iaurt de caju si parmezan vegan

250 g paste

4 linguri ulei de nuca presat la rece

150 g tofu

1/2 andiva rondele

2 linguri germeni mix de de mustar

gulie

rapita

,1/2 ardei taiat

1 fir ceapa verde taiata

o ridiche taiata bucati

1 fir busuioc maruntit

sare neagra de Himalaya

piper roz macinat

Categorii