Pastrav la gratar cu menta

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pastrav la gratar cu menta

Se pune orezul la fiert in tr-un vas impreuna cu supa iar dupa ce a scazut si orezul e fiert, se da vasul deoparte. Se scoate miezul de la grepfrut, se desface in bucati, se taie cubulete, se amesteca cu orezul racit,cu restul ingredientelor pentru garnitura, putina sare daca e cazul, se amesteca si se lasa deoparte. Pestele crestat pe ambele parti, uns cu ulei pe interior si exterior, asezonat cu sare si piper,se pune cate un fir de menta in burta fiecarui peste, apoi se pune pe grilul infierbantat, se lasa 8-10min pana se patrunde, apoi se serveste alaturi de garnitura. Are un gust axtra!

Ingrediente Pastrav la gratar cu menta

2buc. pastravi

3linguri ulei de masline

1lingura piper

4fire de menta

Garnitura:

100g orez basmati

1cana supa de legume

1grepfrut mare

1/2ardei gras rosu

patrunjel verde tocat

menta verde tocata

sare

Categorii