Piept de pui cu legume la slow cooker Crock Pot

Timp de preparare 2 ore si 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui cu legume la slow cooker Crock Pot

Speli bucata de carne de pui, apoi il tai in suvite nu foarte subtiri. Dintr-un amestec de ulei de masline, turmeric, sare, si ghimbir faci cu amestec cu are pensulezi suvitele de carne de piept de pui. Apoi le tragi usor la tigaie, doar pentru cateva secunde pe fiecare parte. Legumele congelate le oparesti pentru 10 secunde in apa clocotita, in felul aceste le decongelezi foarte usor si rapid. Mentionez ca am folosit legumele congelate pentru ca eram in graba si nu am avut timp sa tai o serie de legume ca brocoli, morcov, pastarnac. Insa va sfatuiesc sa folositi legume proaspete, in felul acesta va veti bucura din plin de savoarea legumelor preparate la Crock Pot. Pune in Crock Pot legumele, ciupercile feliate, carnea de pui si stropiti cu putin ulei de masline. Presara sare, rozmarin uscat si boabe de piper si setaeaza aparatul Crock Pot la temperatura high si lasati-l sa isi faca treaba cam 2,5 ore.

Ingrediente Piept de pui cu legume la slow cooker Crock Pot

1/2 piept de pui aproximativ 200 g

1/2 ciuperci feliate din conserva

200 g legume congelate: morcov

brocoli

pastarnac

sare

rozmarin

frunze dafin

boabe de piper

2 linguri de ulei

pentru preparat carnea de pui:

2 linguri ulei de masline

1 lingurita turmeric

un strop de sare

1/4 lingurite ghimbir praf

Categorii