Piept de pui la gratar

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui la gratar

Intai pregatim marinada amestecand toate ingridentele impreuna.In marinada punem bucatile de piept si le lasam cel putin trei ore sa se marineze. Incigem bine grillul si frigem pieptul 3 minute pe fiecare parte. Se serveste cu pasta de ardei uns putin pe piept si salata de legume sau piure. Pasta de ardei -frigem 1-2 ardei iuti le curatam dupa care le tocam cu 2 linguri de ulei de masline si un catel de usturoi zdrobit. Facand asa pieptul ramane fraged si nu se usuca. Pofta buna!

Ingrediente Piept de pui la gratar

Pentru 4 portii

600 gr piept de pui impartit in doua

Pentru marinada

4 linguri de frunze de oregano proaspete taiate

4 linguri de frunze de thimin proaspete taiate

5 catei de usturoi zdrobiti

2 linguri de miere

2 linguri de otet din vin rosu

3 linguri ulei de masline

sare

piper

Categorii