Platou cu legume la gratar

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem in jumatate sau sferturi. Prajim legumele pe gratar, apoi le punem pe un platou. Le stropim cu dressingul din ulei si otet. Le servim ca atare sau pe post de garnitura langa carne. Pofta buna! Reteta oferita de blogul Divainbucatarie.ro

Ingrediente Platou cu legume la gratar

1 dovlecel mare

2 vinete

1 ardei rosu

1 ardei verde

rosii cherry

(puteti folosi si ciuperci)

Dressing:

1/2 lingurita cimbru uscat

1/4 lingurita busuioc uscat

2 lingurite ulei masline

1 lingurita otet balsamic

1 lingurita apa

sare

piper

Categorii