Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci

Timp de preparare 59 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci

Untul se freaca spuma. Se adauga restul ingredientelor si se freaca pana la omogenizare. Compozitia se da deoparte si ne ocupam de pieptul de pui. Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill, dupa care se trage in tigaie cu 2-3 linguri de sos butter lemon. Ciupercile se spala, se taie pe jumatate si se calesc in ulei cu 1/2 de ceapa tocata marunt. Dupa 3-4 minute, se adauga condimente dupa gust, smantana si se lasa la foc mic, timp de 10 minute. La final se asezoneaza cu patrunjel verde tocat. Intr-o farfurie plata se asaza pieptul de pui impreuna cu sosul butter lemon si se serveste alaturi de soteul de ciuperci.

Ingrediente Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci

1 buc.piept de pui

125 gr unt topit

2 linguri patrunjel tocat marunt

1 lingura coaja rasa de lamaie

1 lingura zeama de lamaie

sare

piper

ciuperci

1/2 ceapa

1 lingura de smantana

patrunjel tocat

Categorii