Rata picanta, umpluta cu napi la slow cooker Crock-Pot

Timp de preparare 6 ore si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rata picanta, umpluta cu napi la slow cooker Crock-Pot

Se pun condimentele si sarea intr-un vas si se omogenizeaza. Se unge rata prin interior si prin exterior cu amestecul de condimente si restul de condimente se pune peste napi. Se umple rata cu napi, felii de carnati, foi de dafin si se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot. Restul de napi si carnati se asaza pe langa rata, se adauga apa cat sa cuprinda rata, o foaie doua de dafin, se pune capac si se fixeaza la programul high pentru circa 6 ore. Se poate servi cand este gata alaturi de ceva muraturi, in cazul nostru am avut gogosari la otet. Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Ingrediente Rata picanta, umpluta cu napi la slow cooker Crock-Pot

-1 rata de circa 2 kg

-1 kg napi

-1/4 lingurita de condimente pentru cartofi

-1/4 lingurita condimente pui picant

-1/4 lingurita oregano

-1/4 lingurita piper macinat

-3-4 foi de dafin

-1 lingura sare

-100 gr carnati afumati si foarte picanti

-500 ml apa

Categorii